Wat een jaar...

Eind december 2017 was ik bezig met de laatste voorbereidingen voor de start van Tweemaal Taal. Drie jaar later ben ik de trotse eigenaar van een bloeiend bedrijf. Toch was het ook voor mij dit jaar improviseren om  met de beperkingen van de coronamaatregelen mijn leerlingen te kunnen blijven ontvangen. Voor elk probleem is er altijd een oplossing te vinden, dus heb ik in de zomervakantie drie geslaagde summerschoolweken georganiseerd met enthousiaste brugklassers, grotendeels in mijn eigen prachtige tuin.

In het najaar zorgde een kuchscherm voor de veiligheid van mijn leerlingen en mij en ook nu ben ik me aan het beraden hoe ik in het nieuwe jaar mijn leerlingen op een goede en veilige manier van dienst kan zijn.

 

Terugkijkend kan ik in ieder geval zeggen dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze om van mijn passie voor het onderwijs opnieuw mijn werk te maken. Het mooie is dat ik het nu helemaal op mijn eigen manier mag doen. Dat dat een goede manier is, bewijzen alle positieve reacties van leerlingen die begeleid zijn door Tweemaal Taal. Op naar een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen!