De mogelijkheden


BIJLES ENGELS EN NEDERLANDS

 Ben jij scholier in het voortgezet onderwijs of mbo en heb jij moeite met Nederlands of Engels? Lukt het je  niet om een voldoende te scoren voor toetsen? Ik verzorg bij mij thuis bijlessen voor de vakken Nederlands en Engels. Als bevoegd docent voor deze twee vakken met 38 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs, ben ik in staat om je op een goede manier te helpen. 

Ik bied een rustige werkomgeving en veel persoonlijke aandacht. 

Bent u op zoek naar een geschikte bijlesdocent voor uw kind? Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om ook de ouders/verzorgers te betrekken in het traject. Ik houd u regelmatig op de hoogte van de vorderingen van uw zoon of dochter.

Meer weten? Bel mij gerust!

 


Engels voor volwassenen

  

Heeft u meer kennis van Engels nodig voor uw werk of wilt u beter Engels leren spreken voor vakantie en vrije tijd? 

Ook dat is mogelijk bij mij. In overleg met u bepaal ik wat u het beste kunt doen. Voor de één zal de nadruk op spreekvaardigheid komen te liggen, terwijl de ander juist meer gebaat is bij schrijfvaardigheid of zich meer wil richten op de grammatica.

De persoonlijke aandacht en betrokkenheid in een rustige werkomgeving zorgen ervoor dat u zich snel op uw gemak voelt. Ik pas het lesprogramma zoveel mogelijk aan aan de individuele behoeften.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op.

 

 

 

 Dutch as a second language


 

 

Tweemaal Taal offers private lessons for people who have lived in The Netherlands for some time or recently moved to The Netherlands and want to be able to speak Dutch more fluently.

The lessons take place in a quiet, cosy setting and will be tailored to your personal needs.

You will be speaking Dutch from the first lesson on.

 

For further information please contact me at info@tweemaaltaal.nl or tel. 0612424332.


Twijfel je nog of Tweemaal Taal de juiste begeleiding voor jou biedt of weet je niet zeker waar je precies hulp bij nodig hebt? Bel of mail mij dan gerust, ik denk graag met je mee.

KvK-nummer70524580